HomeSarbatori

Mesaje si sms-uri de Sfanta Maria. Urari pentru cei dragi care isi serbeaza ziua numelui.

Mesaje si sms-uri de Sfanta Maria. Urari pentru cei dragi care isi serbeaza ziua numelui.
Like Tweet Pin it Share Share Email

In fiecare an, pe 8 septembrie, se praznuieste Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta in Popor ca Sfanta Maria Mica. Un prilej nou de sarbatoare, pentru cei peste 2,2 milioane de romani care poarta acest nume sfant. Cu aceasta ocazie, fiecare dintre noi transmitem un gand bun celor dragi, rude, prieteni, colegi de serviciu sau cunoscuti, care poarta numele de Maria, Marian sau derivate.

Mesaje de la multi ani pentru Maria/Marian etc:

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Felicitari dragul meu cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Fie ca Sfanta Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume li porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!
O zi onomastica frumoasa! Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfanta Maria cat mai frumoasa!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

As vrea sa-mi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria.

De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani!

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *